DEVOLI D.O.O.​

Oprema za ugostiteljstvo – Firma Devoli se bavi isključivo uvozom i prodajom nove opreme za ugostiteljske objekte (oprema za poslastičarstvo, pekarstvo, pica peći, ledomati, mašine za pranje čaša i posuđa, rashladni uređaji…).

U našem izložbenom salonu budući i sadašnji klijenti mogu da vide neke od uređaja sa kojima raspolažemo. Takođe smo ostvarili saradnju sa vodećim proizvođačima opreme iz inostranstva (Italija, Nemačka, Turska, Mađarska, Poljska).

Skoro 20 godina uspešno ispunjavamo sve zahteve naših klijenata u opremanju ugostiteljskih objekata, kako u pogledu kvaliteta, tako i po pitanju estetike. U osnovi koncepcije rada je kvalitet proizvoda, pa se u skladu s tim i biraju proizvođači čija će ugostiteljska oprema biti u prodajnom programu.

U okviru svog poslovanja, a kao rezultat dugogodišnjeg iskustva u opremanju ugostiteljskih objekata, nudimo potpunu i kvalitetnu uslugu. Uz mogućnost nabavke visokokvalitetne profesionalne ugostiteljske opreme, pružamo i usluge transporta, montaže i servisa, te edukacije i obuke osoblja.

S obzirom na to da je u salonu izložen manji deo asortimana, naglašavamo da se sve od željene opreme iz naših kataloga može poručiti.